19 Kasım 2016 Cumartesi 14:41
Hanife stüdyoda damat adayıyla baş başa kaldı

 Dün tek başına yayına çıkan Hanife'ye 2 gündür stüdyoda bekleyen Serkan isimli damat adayı talip oldu. İkili herkesin stüdyodan çıkmasıyla baş başa kaldı.

'GERİ DÖN' ÇAĞRISI YANITSIZ KALDI

Bayhan'a 'Geri dön' çağrısında bulunan Hanife dün yayınlanan son bölümde yayında tek başına kaldı. Gelin adayı 'Bayhan'ın bugün stüdyoya geleceğine inanıyorum. İki gündür bekliyorum, gelmiyor. Buraya çok yakın oturuyor. Şimdi çıksa 5 dakika içinde burada olur. Bayhan'ı yayın sonuna kadar burada oturup, son kez bekleyeceğim' dedi.

'YALANMIŞ'

Gergin bekleyiş sonrasında Bayhan'ın stüdyoya gelmediğini öğrenen Hanife, '21 yaşındayım, Bayhan 36 yaşında. Bir aydır birbirimizi tanıma yolundaydık. Bu süreçte yaşımın kat kat üstünde olgun davrandığımı düşünüyorum. Bayhan'ın söylediklerinin dışında hissettirdikleri de yalanmış' ifadelerini kullandı.

BAŞ BAŞA KALDILAR

Bunun üzerine Zuhal Topal, 2 gündür stüdyoda Hanife'yi bekleyen Serkan isimli bir adayın olduğunu söyledi. Talibiyle karşı karşıya gelen ikili önce birbirini istemedi. Bunun üzerine Topal, canlı yayında tüm loca adaylarını alıp dışarı çıkarak Hanife ve Serkan'ı stüdyoda baş başa bıraktı.

Son Güncelleme: 19.11.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.