23 Mart 2016 Çarşamba 09:33
İrem Derici ve Rıza Esendemir boşandı mı? İrem Derici ilk açıklaması ? Rıza Esendemir Kimdir ?

Hem İrem Derici hem de Rıza Esendemir, birlikte çekilmiş bütün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silerek evliliklerindeki krizin ilk sinyalini vermişlerdi. Ancak çift evliliklerine bir şans daha vererek barışmışlardı.

Sosyal medyaya yükledikleri fotoğrafın altına yazdıkları"Yanıp da bitmez köz gibiyiz" mesajıyla bu barışı ilan etmişlerdi. Ancak İrem Derici ve Rıza Esendemir çifti yaşadıkları krizi aşamadı. İkilinin 2014'ten beri süren evliliklerini 21 Mart günü sonlandırdığı ortaya çıktı.

RIZA ESENDEMİR'DEN YAZILI AÇIKLAMA

Anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden herhangi bir talepleri bulunmayan çiftten Rıza Esendemir, yazılı bir açıklama yaparak İrem Derici ile olan evliliğini bitirdiğini duyurdu. Rıza Esendemir yazılı açıklamasında "Bu sıkıntıların birbirimizi yıpratacağını anlayınca boşanma kararı aldık. Sevgi, saygı çerçevesinde boşanma davamız sonuçlandı. Bu hassas dönemde özel hayatımın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İREM DERİCİ'NİN DOĞUM GÜNÜNDE BOŞANDILAR

Çiftin boşanmak için seçtikleri gün ise ilginçtti. Çünkü boşanma günü yani 21 Mart İrem Derici'nin doğum günüydü. Rıza Esendemir'in paylaşımı da manidardı. İrem Derici'nin fotoğrafını paylaşıp 'İyi ki doğdun güzelliğim. Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur' mesajıyla eski eşine iyi dileklerde bulundu.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 yılında hayata gözlerini açan İrem Derici, küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenmekte, 4 yaşından beri org çalmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu olan İrem Derici, O Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştır.

"Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlayan genç şarkıcı, asıl çıkışını 2013'te piyasaya sürdüğü "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" albümü ile yakalamış, 24 milyon izlenme sayısıyla büyük bir başarı elde etmiştir.

15 Nisan 2014'te "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısı ,"en çok dinlenenler" arasına girmiş, 110 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.

RIZA ESENDEMİR KİMDİR?

1979 doğumlu olan Rıza Esendemir, radyo programcılığı yapmaktadır. Radyoculuk kariyerine henüz 11 yaşındayken Denizli'de başlamıştır. 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başlayan Rıza Esendemir, radyo programlarında gündemdeki konuları eğlenceli bir şekilde aktarmayı, çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla da güldürmeyi amaçlamaktadır.

Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye'de "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirmiştir ve büyük ilgi toplamıştır.

irem-derici-ve-riza-esendemir-bosandi-mi-irem-derici-ilk-aciklamasi--riza-esendemir-kimdir-.jpg

Son Güncelleme: 23.03.2016 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.