22 Eylül 2018 Cumartesi 13:08
Koca Koca Yalanlar 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

 KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölümü 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Koca Koca Yalanlar bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet ile Müjgan'ın birlikte geçirdikleri gecenin yankıları sürüyor; Sude ilişkilerini bir adım daha ilerletebilmek için harekete geçiyor!

Müjgan ve Ahmet’in boşanma işlemleri sürerken Müjgan, mal paylaşımında da gururlu tutumunu sürdürür ve Ahmet’ten hiçbir şey talep etmez. Mahkeme çıkışında Ahmet, Müjgan’ı son kez karşılıklı bir şeyler içmek için bir kafeye davet eder. Sude ise mahkeme sonucunu merak ederek Ahmet’ten haber beklemektedir. Canan ve Nilgün’ün diyet kararlılığı sürerken Nilgün, evde Şahin’e yemek konusunda göz açtırmamaktadır.

Son Güncelleme: 22.09.2018 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.