29 Temmuz 2016 Cuma 12:07
Nihat Doğan'dan Cem Yılmaza Tepki


15 Temmuz'da bir grup askerin darbe girişimi için sokağa çıkmasına karşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülen Türlk halkı tarihte bir ilki gerçekleştirdi. Günlerdir demokrasi nöbeti için sokaklarda olan vatandaşlara ünlü isimlerden de destek geldi. Konuya sessiz kalan ise sosyal medyada kullanıcıların eleştiri hedefi oldu. Meydanlarda birlik mesajı verenler sosyal medyada birbirine hoşgörü göstermedi. Şüphesiz çok eleştiri alan isimlerden birisi de Cem Yılmaz'dı. Hatta ünlü komedyen hakkında 'yurt dışına kaçtı' haberleri de yapıldı. Uzun süre cevap hakkını kullanmayan Yılmaz, dün sessizliğini bozarak 'vatan sevgim ortadadır' diyerek kimseye hesap vermeyeceğini yazdı.
Cem Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı bu açıklamaya, darbe gecesi ve sonrasında da meydanlarda olan Nihat Doğan'dan ilginç bir tespit geldi. Doğan, Twitter hesabından 'Vatanı Nihat Doğan savunur Edebiyatını Cem Yılmaz yapar' yazdı.
 

Son Güncelleme: 29.07.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.