22 Aralık 2018 Cumartesi 18:03
O Şarkı Kabe İçin Yazılmış

Mazhar Alanson, 'Yandım yandım' adlı şarkısının 'Baka baka doyamadım, hem kokladım da' sözünü Kabe için yazdığını söyledi.

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser veren sevilen şarkısı ‘Yandım Yandım'ı nasıl yazdığını anlattı.

Şarkısının aslında Kabe'ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, şunları kaydetti:

Şarkıcı Mazhar Alanson, Master Chef yarışmacısı Murat Özdemir'in işkence yaptığı papağan Bahattin'in ölümüne ilişkin olarak çıkan haberlerin sıklığına tepki gösterdi.

"Adam papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele" ifadesini kullanan Alanson, "Neler oluyor orada. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, 6 aylık hamile karısı. Hayır, o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır Türkiye konuşuyor. konuşuluyor" diye konuştu

Anahtar Kelimeler:
KabeMazhar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.