17 Ekim 2016 Pazartesi 16:31
Oya Aydoğan'ın özel kasasından çıkanlar çok şaşırttı !


Gurur, telefonla bağlandığı canlı yayında Bülent Ersoy'la olan gerginlikten, annesinin yokluğuna dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

'ANNEM ÖNEMLİ BİR BİRİKİM BIRAKTI'

Annesini özlediğini ama hayatın devam ettiğini söyleyen Gurur Aydoğan, Seren Serengil'in "Annenin yokluğundan sonra maddi anlamda sorun yaşıyor musun?" sorusuna, "Annem beni hayatım boyunca kimseye mahçup etmeyecek derecede birikim bıraktı" şeklinde bir yanıt verdi.

BÜLENT ERSOY'U ARAYACAK

Bülent Ersoy'un kendisinden telefon beklediğini de sözlerine ekleyen Gurur Aydoğan, en kısa zamanda onu arayarak aralarındaki buzları eriteceklerinin de sinyalini verdi.

'ÖZEL KASASINDAN MÜCEVLERİ ÇIKTI'

Oya Aydoğan'ın özel kasasını açtığını da canlı yayında açıklayan Aydoğan, program sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in kasada neler olduğuna dair sorularına, "Bunu özel olarak konuşmak isterim ancak tabi ki mücevherleri vardı ve onlar kasasında duruyordu" şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Son Güncelleme: 17.10.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.