14 Nisan 2018 Cumartesi 14:25
Saadettin Köpek'in Sivas'a Geleceğini Duyan Sivaslılar Pusu Kurmak İçin Otobüs İstedi

Televizyon'da yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 115. bölümünde Saadettin Köpek karakterinin Sivas’a geleceğini öğrenen Sivaslılar, Köpek’e pusu kurmak için Sivas Belediyesi ile iletişime geçerek otobüs istedi.

Taleplerin artması üzerine belediye yetkilileri sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Sivas Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kıymetli Yiğidolar. Diriliş dizisinin 115. bölümünde Saadettin Köpeğin Sivas Taşlıdere mevkiine geleceği ve pusu kurulması için vatandaşlarımızın Belediyemiz otobüsleri ile Taşlıdere’ye taşınacağı konusu doğru değildir. Çılgın Sivaslı Alpler. Lütfen senaryoya müdahale etmeyelim” ifadelerine yer verildi.

Kıymetli yiğidolar Diriliş Dizisi 115. Bölümde Saadettin köpeğin Sivas taşlıdere mevkine geleceği ve pusu kurulması içinde, vatandaşlarımızın Belediye otobüslerimizle taşlı dereye taşınacağı konusu doğru değildir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus 2018-04-14 15:58:48

:) :) çok komik olmuş