31 Mart 2016 Perşembe 19:22
Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay kavga etti ! Olay Anı ?

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun ve Danny Williams'ın paylaştığı "Deliormanlı"nın galası Kanyon'da gerçekleşti. Galanın ardından Coridor Bar'da after party düzenlendi.

Partiye evli oyuncular Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay'ın kavgası damga vurdu. Bir anda kavgaya tutuşan çift birbirlerine ağır sözler söyledi. İkili, basın danışmanları tarafından mekanın balkonuna götürüldü.Ömür Gedik, sevgilisi Ferhat Göçer'den ayrıldığı iddiasını yalanladı: "Evden geliyorum şimdi. Ben çıkarken Ferhat evdeydi."

Sarp Levenoğlu kimdir?

1982 tarihinde Başkent’te hayata gözlerini açan bir oyuncudur. Ortaokul’u bitirene kadar Ankara’da kaldı ve ardından da Lise öğrenimini İstanbul’da sürdürdü. İstanbul’da Karaköy’de bulunan Saint Benoit Lisesine gitti. Lise’den mezun olduktan sonra ilk baş Bilgi Üniversitesi Görsel iletişim bölümümü kazandı ama daha sonra bıraktı ve Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümüne başlayıp bitirdi.

Oyuncu olarak ekranlarda bulunması cok küçük yaşlardayken olmuştur.6 Yaşındayken Trt ekranlarında dizide oynamıştır. Yıllar sonra ise Mustafa Altıoklar’ın yönetmiş olduğu O Şimdi Asker adındaki filmde oynadı.Bunun ardından Lise Defteri isimli dizide başrol oyunculuk yaptı.Lise Defteri dizisinden sonra Emret Komutanım dizişinle çıkışını sürdürdü. Emret Komutanım adındaki dizide toplam Seksen bölüm oynamıştır.

Ünlü oyuncu Dizi oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik kabiliyeti ve bilgisi becerisi de vardır. Bu nedenle Gece Gündüz adındaki dizide yönetmen olarak bulunmuştur.

Dizi ve filmleri:

2002 – O Şimdi Asker

2003 – Lise Defteri(Mehmet)

2004 – Çınaraltı(İbrahim)

2005 – Emret Komutanım (Üsteğmen Levent)

2007 – Zeliha’nın Gözleri(Rehan)

2009 – Altın Kızlar

2010 – Kirli Beyaz(Yekta)

2011 – Mor Menekşeler

2013 – Böyle Bitmesin (Serkan)

2014 – Küçük Ağa (Ali)

2015 – Ne Münasebet(Demir)

Birce Akalay kimdir?

Birce Akalay İstanbul Üniversitesi Dramaturji bölümünde okurken tiyatroya olan hevesi nedeni ile okulunu yarı zamanda bırakmış, Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümüne girerek eğitimini burada tamamlamıştır. 2004 yılında Türkiye Güzellik yarışmasına dahil olarak üçüncü olmuş, Avrupa da ülkemizi de başarı ile temsil ederek yarı finale kadar çıkmaya hak kazanmıştır.

2004 yılından sonra çeşitli programlar da sunuculuk yapan Birce Akalay, ilk dizi deneyimini ise Senin Uğruna adlı dizi de gerçekleştirmiştir. Daha sonrasında “Asi, Yer Gök Aşk, Ben Onu Çok Sevdim” gibi başarılı projeler de yer alan Birce Akalay, şuan ise Kanal D’nin sevilen dizisi Küçük Ağa da rol almaktadır. Dizi de kocasını canlandıran Sarp Levendoğlu ile de dizi de tanışarak mutlu bir evliliğe imza atmıştır.

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.