06 Ekim 2018 Cumartesi 11:42
Simge Selçuk Kimdir Nereli ve Kaç Yaşında? - Simge Selçuk Biyografisi

Cihangir'de Simge Selçuk ile görüntülenen Tamer Karadağlı, muhabirlere tepki gösterdi. Peki, Tamer Karadağlı ile görüntülenen Simge Selçuk kimdir?

SİMGE SELÇUK KİMDİR?

Simge Selçuk, 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi ve çocukluk, gençlik dönemini Ankara'da geçirdi. Bilkent Üniversitesi'nde Sahne Sanatları eğitimi alan oyuncu, oyunculuk kariyerine Ankara'da başladı ve daha sonra İstanbul'a taşındı. İlk olarak tiyatro ile oyunculuğa başlayan genç yıldız, daha sonra dizi ve film teklifleriyle kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi.

İZLEYİCİ ONU 'FERHUNDE HANIMLAR' DİZİSİYLE TANIYOR

Simge Selçuk ilk kez 1993 yılında Ferhunde Hanımlar adlı dizi ile ekranlara geldi 1996'da Gurbetçiler isimli dizide Özlem karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldıktan sonra Aliye isimli dizide canlandırdığı Leyla karakteri ile çok beğenildi.

SON OLARAK KALBİMDEKİ DENİZ'DE OYNADI

2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle ekranlara dönen Selçuk, 2008 yılında Küçük Kadınlar'da yer aldı. Severek izlenen 2014 yapımı Güzel Köylü'de de performans sergileyen oyuncu, son olarak 2017 yılında Kalbimdeki Deniz dizisiyle izleyiciyle buluştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.