28 Ağustos 2018 Salı 18:26
Söz Dizisi 3. Sezon Tanıtımı Yayınlandı! 3. Sezon Tanıtımı Olay Oldu

Star TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisinin merakla beklenen 3. sezon tanıtımı yayınlandı.

Sosyal medyada rekor kıran tanıtımda Tolga Sarıtaş yer alıyor. Youtube’da trend olan tanıtım, instagram’da da kısa sürede binlerce beğeniye ulaştı.

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı.

Geçtiğimiz iki sezon heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ün yeni sezon ilk tanıtım videosu büyük merak uyandırdı.

Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan ‘SÖZ’ün ilk tanıtımı ekran başındakiler tarafından başta olmak üzere, dijital platformlar ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü. Hayatta değer verdiği herşeyi kaybeden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Yavuz’un sorguya alındığı tanıtım, kısa sürede Youtube’da en çok izlenenler trend listesinde 1. sıraya yerleşirken, instagram’da ise 160 bin üzerinde beğeni aldı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ” 3. sezon yeni bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.