17 Eylül 2018 Pazartesi 16:47
Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak? Survivor 2019 Yarışmacıları Kimler?

Dünyanın en zor tv yarışması olan Survivor'ın yeni sezonu şimdiden merakla beklenmeye başladı. Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi, 2019 yılında başlayacak olan Survivor için hazırlıklara başladılar. Acun Ilıcalı yeni sezon için tüyoları vermiş ve 'Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun' demişti.

SURVIVOR 2019 YENİ YARIŞMACILARDAN OLUŞACAK

Survivor 2018'de All Star takımı daha önce mücadele eden eski yarışmacılardan oluşmuş ancak takımlar arasındaki güç dengesinin eşit olmamasıyla birlikte formatta değişikliğe gidilmişti. Yarışma takımların yeniden oluşturulması sonrasında ise güç dengesi eşitlenmiş ve daha çekişmeli oyunlar ekrana gelmişti. Acun Ilıcalı ve ekibi, Survivor 2019 için ise daha önce yarışmamış, tamamen yeni isimleri kadroya dahil edecek. Survivor 2019 yine Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından oluşacak. İlk defa yarışacak olan 12 ünlü isim Ünlüler takımında mücadele edecek.

TÜM SENELERİN EN ZOR SURVIVOR'I GELİYOR

Türkiye'nin dışında Meksika, ABD, Kolombiya, Yunanistan ve Romanya gibi çok sayıda ülke için Survivor ve Exathlon çeken Acun Medya ekib, yeni sezondaki Survivor 2019 için çok daha zorlu parkurlar hazırlıyor. Geçen yıllara göre daha fazla güç ve kondisyonun ön planan çıkacağı Survivor 2019'da yarışmacıları zorlu parkurlar bekliyor. Oyunların zorluk derecesi artarken, yarışmacıların yaşam şartları da aynı derece zorlaşacak. Survivor 2019 için açıklama yapan Acun Ilıcalı, , yarışmadaki zorluk derecesinin 2019'da daha da artacağını söyledi.

'Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun' diyen Ilıcalı, Survivor 2019 için korkunç şeyler planladıklarını da esprili bir şekilde açıkladı. Survivor'ın dünyanın en zor yarışması, Türkye'deki Survivor'ın ise dünyanın en zorlu Survivor'ı olduğunu söyleyen Ilıcalı, ' Seneye zorluk konusunda biraz daha ileri gitmek istiyoruz. Allah şimdiden yardımcıları olsun. Çok önemli fikirlerimiz var. Seneye gelecek yarışmacılarımızın başına neler gelecek öğreneceksiniz. Buradan önümüzdeki sene katılacak yarışmacılara sesleniyorum 'Allah yardımcınız olsun'. Maalesef korkunç şeyler planladık' dedi.

SURVIVOR 2019 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Survivor yarışması geçen sene 10 Şubat'ta başlamış ve Temmuz ayı ortasında final yaparak ekrana veda etmişti. 2019'de yine Dominik'te çekilecek olan yarışmanın ekran süresi bu sene daha da uzayacak gibi duruyor. Survivor 2018 10 Şubat tarihinde yayınlanmaya başlamıştı. Gelecek sene ise bu tarih daha da öne çekilecek. Survivor 2019'un Şubat 2019 başında yayınlanmaya başlaması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.