16 Nisan 2019 Salı 13:57
Survivor Türkiye'de Arabayı Kim Kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan kırk sekizinci bölümde takımlar araba oyununda karşı karşıya geldiler. Araba oyununu kazanan siyah takım aralarında siyah mı beyaz mı oyununu oynadılar. Oyunun sonunda arabayı hangi yarışmacı kazandı? sorusunun yanıtı merak edildi. Gecenin sonunda araba ödülüne sahip olan ismin kim olduğu tüm survivor izleyiceleri tarafından heyecanla araştırılıyor. Peki, Survivor'da arabayı kim aldı? Araba ödülünü hangi yarışmacı kazandı? İşte Survivor hakkında merak edilenler...

Survivor 2019 kırk sekizinci bölümde arabaya heyecanı yaşandı. Araba ödülü için Siyah ve Beyaz takım zorlu parkurda mücadele ettiler. Gecenin sonunda oyunu kazanan kişi arabanın sahibi olmaya hak kazandı. Dün akşam ayrıca hamburger ödül oyunuda oynandı. Peki, Survivor dün akşam arabayı kim kazandı? Survivor'da dün akşam neler oldu? Hamburger ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor 2019 hakkında merak edilenlerin tümü.. 

SURVİVOR DÜN AKŞAM ARABAYI KİM KAZANDI?
Survivor Türkiye Yunanistan'ın 48. bölümünde araba oyunu oynandı. Araba oyununda siyah takım 'siyah mı beyaz mı?' oyununa kaldı. Oyunda Elpida ve Panagiotis finale kaldı ve Elpida oyunu kazanarak bu hafta arabayı kazanan isim oldu. 

HAMBURGER ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor Türkiye Yunanistan’ın 48. bölümünde hamburger ödül oyunu oynandı. Survivor'da beyaz ve siyah takım ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ödül oyununu 10'a 8 beyaz takım kazandı ve araba ödüllü oyun öncesi büyük moral depoladı.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da dokunulmazlığı bu hafta Siyah takım kazandı. Cumartesi ve Pazar akşamı oynanan iki oyunu da kazanma başarısı gösteren Siyah takım bu hafta konseyde kimseyi yazmayacak olmanın vermiş olduğu rahatlık ile konseye dahil oldu. Beyaz takım konseyde iki isim çıkarmak zorunda kaldı. Bu isimler ise Tony ve Kyriakos oldu. 

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da 47. yeni bölüm ilk olarak iletişim oyunları ile başladı. Ödülün ailelerle mesajlaşmak olduğu zorlu oyunları erkeklerde Yusuf, kadınlarda ise Seda kazandı. Ödülü kazananlardan Yusuf, ödüle Sabriye ve Atakan'ı götürürken, Seda ise Sude ve Hikmet'i götürdü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.