06 Şubat 2017 Pazartesi 20:05
Survivor Ünlüler takımından Adem Kılıççı Kimdir ?

Bu akşam elenme ihtimali olan Adem Kılıççı'nın kim olduğu merak ediliyor.

Survivor Ünlüler kadrosunda hem hız hem de güç gösteren oyunlarda başarılar kazanan Adem Kılıççı, bu akşamki eleme potası için Çılgın Sedat tarafından yazılan kişi oldu. Adem Kılıççı'nin kim olduğu gündemde araştırılmaya başladı. İşte Adem Kılıççı'nın merak edilen hayatı...

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı 1986 yılı Ağrı doğumludur. Türk boksörü olan Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Antalya'daki 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Kılıççı, Şikago'daki 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalyanın sahibi oldu.

2009'da Akdeniz Oyunları'nda ve 2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.

2013 yılı Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan Kılıççı, 2014-2015 Dünya Boks Federasyonu'nun (AIBA) düzenlediği APB Profesyonel Boks Liginde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı kazandı. Ayrıca Kılıççı, Londra Olimpiyatları'nda 5. oldu.

Sedat ve Adem arasındaki ipler tamamen koptu!
Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüne konsey sırasında gerçekleşen Sedat ve Adem restleşmesi damga vurdu!

Survivor'da günler geçtikçe kılıçlar da çekilmeye başladı. Dün akşam 12. bölümyle ekranlara gelen Survivor'da konsey gerçekleşti. Ünlüler Takımı yarışmacılarından dokunulmazlık sembolüne sahip olan Sedat, eleme adayını belirlemeden önce söylediği sözlerle geceye damga vurdu.

"Hakkımı helal etmiyorum, Adem diyorum"
Ünlüler yarışmacısı Sedat, konseyde şu sözleri dile getirdi: "13 yaşında sahneye başladım. Hem okuyup hem sahneye çıkardım. Ayrıca su satarak okul harçlığımı çıkarıyordum. Çok zengin bir ailenen çocuğu değildim. Sadin kardeşimin dediği gibi halktan gelen tırnaklarıyla kazıyan bir adamım. 44 yaşında iki çocuk babasıyım. Hayatım boyunca kimseden bu kadar hakaret işitmedim. Her zaman doğru konuşmayı seçtim. Çok netimdir. Bir karar almıştım. Allah nasip ederse ilk aldığım dokunulmazlık sembolünde hem yazıp hem konuşacağımdır diye. 3 defa benimle tartıştı. Başkasıyla da tartışarak tehditlerde bulundu. Büyük oğlumun futbolcu olmasını istemiştim. Fakat oğlum engelli olunca bu gerçekleşmedi. Diğer oğlum da boksör olsun isterdim fakat burda o karardan vazgeçtim ben. Eğer ki bana karşı gösterdiği duruşu her yarışamcıya karşı gösterseydi 'Evet bu adam demek ki doğru adammış' derdim. Ama bunu yapmadığı için benim için tamamen bitti. Hakkımı helal etmiyorum. Bir kere bile özür dilemeye gelmedi. Onun için kesinlikle Adem diyorum. Sonuna kadar da arkasında duracağım bu duruşumun..."

Adem: "Gidene kadar yazacağım isim Sedat olacaktır"
Söz sırası Adem'e gelince, genç yarışmacı şunları söyledi: "Ben onun kadar süslü cümleler kuramıyorum maalesef. Canbazlığı da çok iyi biliyordur. Ben de küçük yaşta sokaklarda su sattım. Eksi 30-40 derece soğukta 5-6 kilometre yürüyerek gider spor yapardım. Sonra dönerdim evime. Ben kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Karşımdaki insanın bana saygısız davrandığını hissettiğim zaman ben dik duruşumu asla kaybetmem. Ben buraya dimdik geldim. Dimdik giderim. Onunla hiçibr diyaloğum yok. Asıl eğilip bükülen kendisi. Önceki gece benim de duyabileceğim bir yerde toplanıp 'Benim ademle kişisel problemim oldu ama ben Adem'in ismini yazmam. hak vardır, hukuk vardır' dedi. Ben de bunu duydum ve 'Helal olsun. Kişisel problemlerini ikinci plana atmış ve takımın başarısını düşünüyor' dedim. Fakat daha sonra bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım. Kendisi kendi verdiği kararın arkasında durmayan bir insan. Bu yüzden bana eğilip bükülmekten bahsetmesin. Sadece üzüldüğüm şey benim ismimin o kişi tarafından anılması. Şunu da söylüyorum! Ben Survivor'da kalırsam gidene kadar yazacağım isim kendisi (Sedat) olacaktır.

Son Güncelleme: 06.02.2017 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.