08 Mayıs 2016 Pazar 00:44
Survivor yine zirvede

Cuma akşamları belki de haftanın en sertrekabeti yaşanırken, yalnız ekranda değil sosyal medyada da fenomen haline gelen Survivor zirveye oturdu
6 Mayıs cuma akşamı Survivor, Kiralık Aşk, Arka Sokaklar, Karagül, Beyaz Show, Kehribar ve TRT 1 ekranlarının yeni dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında büyük bir rekabet içinde reyting yarışına giriştiler. 
Sonuçlara bakıldığında ise geçen hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Sevda Kuşun Kanadında özellikle sosyal medayada büyük ses getirirken AB reyting sıralamalarında 17.ci Totalde 32. olarak hüsran yaşamıştı.  Arka Sokaklar ise geçtiğimiz hafta Hüsnü Çoban'ın vurulma sahnesi ile geniş yer bulmuş ve birinci olmuştu. 
6 Mayıs 2016 cuma gecesi reyting sonuçlarına göre AB sıralamasında Survıvor, geçtiğimiz hafta birinci olan Arka Sokaklardan zirveyi devrallırken Kanal D'de 11 sezon geçeiren Arka Sokaklar dizisi ise AB reyting sonuçlarına göre 2. sırada yer aldı. Kiralık Aşk'ın 3.olduğu gecede Beyaz Show ise 4.oldu, ATV'nin yeni dizisi Kehribar 9.sırada yer aldı.

Son Güncelleme: 08.05.2016 00:46
Anahtar Kelimeler:
SurvivorYineZirvede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.