13 Nisan 2016 Çarşamba 00:48
Survivor'da kim elendi?işte cevabı

Survivor 2016'da yine heyecan dorukta. TV 8'in izleyenleri ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ada konseyinde Yunus Günçe ve Tuğba Özay'ı eleme adayı olarak çıkardılar. Survivor 2016’da Ünlüler takımının bu haftaki birincisi Tuğba Özay oldu.uğba Özay birinci olduktan sonra gözyaşlarına boğuldu, çok duygulandı. Tuğba Özay; “Yani, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından insanların benim yanımda olduğunu bilmek muazzam bir duygu. Açlık, özlem, stres, insanların dedikoduları, her şeye karşı dik durmaya çalışırken, milyonların yanında olması muazzam bir şey, tekrar tekrar teşekkür ediyorum diye konuştu.

HALK OYLAMASINDA İKİNCİ KİM OLDU

Tuğba Özay Survivor’da gitme adayıydı ve kurallara göre Tuğba Özay en çok oyu aldığı için adaylıktan düştü. Bu durumda isim söyleme hakkı da olmuş oldu

Tuğba Özay “Burada çok iyi performanslar gösteren arkadaşlarım var ve ben onların hakkını yiyemem. Burada erkek gücüne ihtiyacımız var, evet. Ancak Mehmet kardeşimi söylüyorum” diyerek Mehmet’i ikinci eleme adayı olarak gösterdi.

Survivor ünlülerde kim gitti gibi soruların yanıt bulduğu ada konseyi heyecanı herkesi sardı ve elenen isim belli oldu. Survivor’da birleşmeye iki hafta kala, seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda Survivor 2016 Ünlüler adasına ve final hayallerine veda eden isim Mehmet oldu. Mehmet Ünlüler takımından elenen isim oldu.

Survivor ada konseyinde bu hafta Tuğba'nın adı çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Atakan ise Yunus Günçe'nin adını söyledi. Sms sıralamasında birinci gelen isim kim olacak? Heyecan dorukta. Son yapılan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı ve barbekü ödülünün tadını çıkardı.

 

Survivor'da ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesiyle birlikte ada konseyi karıştı. Tuğba Özay ve Nagihan birbirine girdi. Eski hesapların bir bir döküldüğü Survivor eleme haftasında Tuğba Özay, Nagihan'ı kendisini satmakla suçladı ve Atakan'ın güçlü olmasından dolayı onun yanına geçtiğini söylerken, 'dostunu satmayacaksın, açlıklada boğuşsan duruşunu bozmayacaksın' diyerek Nagihan'a kızgınlığını dile getirdi. Nagihan bu sözlere zehir zembelek cevaplar verdi. Güçsüz isimleri sırtında taşıyamacağını söyleyen Nagihan, ben final yolunda ilerlemek için bir karar aldın ve o tarafa geçtim diyerek kimseyi satmadığını söyledi ve Yunus Günce'den çok rahatsız olduğunu sözlerine ekleyerek tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı. Nagihan, Tuğba'ya Yunus Günce'yi yanına aldın o günden sonra sizinle birlikte yürümek istemiyorum diyince, Yunus Günce söze girerek ben kedi yavrusu muyum beni niye sürekli böyle itham ediyorsunuz diyerek gergin ortamı bu espiriyle yumuşattı.

 

SURVİVOR'DA Adalar NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tam olarak tarihinin belli olmadığı birleşme partisinin adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından gerçekleşecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacaklar. Nisan aylarının sonunda yada Mayıs ayının başında birleşme partisinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bireysel oyunlara geçilecek olan birleşme partisinin ardından adalardaki dengeler nasıl değişecek merak ediliyor.

SURVIVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor'da dün akşam büyük ödül piknikti. Piknik ödülünü almak için kıyasıya rekabet eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor'ın en heyecan verici karşılaşmasını yaşadılar. 8-4 önde olan Ünlüler takımı ART arda sayılar vererek 8-9 geride kaldılar. Atakan ve İbrahim'in nefes kesen mücadelesinde galip olan Atakan oldu ve durum 9-9 oldu.

Bayrak yarışı için takımların en iyi kız ve en iyi erkek yarışmacıları seçildi. Ünlüler takımı Atakan ve Nagihan'ı seçerken; Gönüllüler takımı Gizem Memiç ve Semih'i çıkardı. Gizem Memiç'in ilk turda geride kalması sonucu Semih ve Atakan arasındaki yarışın galibi Atakan oldu. Survivor'da piknik ödülünü kazanan Ünlüler takımı eğlenceli vakit geçirip sürpriz yemeklerle buluştu.

 

Survivor’da son ismi SMS oylamasında birinci olan yarışmacı söyleyecek. Geçen hafta Yılmaz Morgül'ün vedasını yaşayan Ünlüler takımı bu haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybetti ve konseyde elenmek üzere aralarından iki ismi çıkardı.

Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucu ilk aday olarak Tuğba Özay'ı çıkardı. Tuğba Özay'ın açıklamaları sonrası bireysel dokunulmaz olan Avatar Atakan da ikinci aday olarak Yunus Günçe'nin ismini söyledi. Böylelikle Tuğba ve Yunus elenmek üzere ismi çıkan ilk iki yarışmacı oldu.

Son Güncelleme: 13.04.2016 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.