03 Mayıs 2016 Salı 01:08
Tarkan'dan gizli evlilik

Megastar Tarkan Tevetoğlu ile 30 yaşındaki Pınar Dilek, önceki gün sade bir törenle evlendi. 29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Tarkan, daha önce yaptığı açıklamada, “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” demişti.

PINAR DİLEK HAMİLE Mİ?
Yaz aylarında evlenmesi beklenen çiftin sürpriz bir kararla dünyaevine girmesi kafaları karıştırdı. İddiaya göre, Pınar Dilek hamile olduğu için nikah tarihi öne çekildi.


Tarkan evlendi, sosyal medya yıkıldı!
40 KİŞİLİK YEMEK, 5 ÖZEL KORUMA

Tarabya'daki villada 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı. Nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için 5 özel koruma görev yaptı. Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi.


Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Tarkan ise tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi. 

PINAR DİLEK KİMDİR?

Megastar Tarkan'ın evlilik kararı aldığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg'da  dünyaya geldi. 30 yaşında olan Pınar Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın kızıdır. Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüş. Şimdilerde ise 2016 yılı için Tarkan ile evlilik planları yaptığı gündemde.

 

TARKAN KİMDİR?

Tarkan Tevetoğlu veya kısaca Tarkan (d. 17 Ekim 1972, Alzey, Almanya) Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör.

Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan, 1992'nin son aylarında ilk stüdyo albümü Yine Sensiz'i, piyasaya sürdü ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 1994'te yayımladığı ikinci stüdyo albümü Aacayipsin ve 1997'de yayımladığı üçüncü stüdyo albümü Ölürüm Sana ile ticari başarı yakaladı. Ölürüm Sana albümünden çıkan "Şımarık" single'ı, birçok ülkenin ulusal listesine giriş yaptı. 1998'de Universal Music Group ile anlaşma imzaladı. 1999'da piyasaya sürdüğü toplama albümü Tarkan, çeşitli ülkelerden platin ve altın sertifikalar kazandı. 2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan Dudu albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu. Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü Metamorfoz'u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü Adımı Kalbine Yaz dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır. Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satmıştır ve ödülleri arasında, on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 03.05.2016 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.