18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:58
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalık, mesajında, Gazi Mustafa Kemal'in 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayıp cumhuriyetin ilanıyla neticelenen bağımsızlık mücadelesinin, aziz milletin birlik ve beraberliğinden alınan güçle hiçbir engel tanımadığını belirtti.

Gençliğin milletin en dinamik sarsılmaz kuvveti olduğunu kaydeden Çalık, "Gençlerimize, üstün makamın sadece doğruluk ve adalet olduğu inancını aşıladık. Görüyoruz ki parlak neferlerle çevrilmiş, yürekleri hak ve millet aşkıyla donatılmış gençlerimiz geliyor. Bu neferler ki hayırlı yollarda, kendi nefsi için yaşamayı bırakmış, milleti ve milli iradesi için yapacaklarını hedeflemiş gençlerle dolu olmalıdır. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizi ne kadar doğru yönlendirir, ne kadar vatan, bayrak birliği içerisinde yetiştirirsek istikbalden o zaman emin olabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yıl dönümü vesilesiyle gençlerimizi kutluyor sevgi ve muhabbetle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.05.2016 22:15
Anahtar Kelimeler:
MalatyaMESAJ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.