26 Temmuz 2016 Salı 12:43
4 Parti Darbe Girişimini Kınadı

 AK Parti, CHP, MHP ve BBP'nin Darende ilçe başkanları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, CHP İlçe Başkan Vekili Muzaffer Keleş, MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk ve BBP İlçe Başkanı Ali Gök, Belediye Parkı’nda bir araya geldi.

Burada konuşan AK Partili Şimşek, siyasi kimlik ve görüşleri bir kenara bırakarak, devletin birlik ve bütünlüğünü, milletin kardeşliğini, ülkede binlerce yıldır devam eden hoşgörü ve sevgi ortamıyla demokrasiyi tehdit eden iç ve dış mihraklara karşı birlikte hareket etme iradesiyle bütün vatandaşlara seslendiklerini belirtti.

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimini lanetlediklerini ifade eden Şimşek ''15 Temmuz günü milletimizin iradesine ve devletimizin bütünlüğüne yönelen hain darbe girişimini hep birlikte kınıyoruz. Bu saldırıyı planlayan ve yapan FETÖ'yü ve destekçilerini lanetliyoruz. Darbe teşebbüsünün ilk anından bu yana milli mücadele ruhunu hatırlatan bir birlik ve beraberlikle, Çanakkale’de olduğu gibi omuz omuza meydanları doldurarak, devletinin yanında dik duran ve bu hain kalkışmanın engellenmesi sürecinin asıl kahramanı olan aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkesinin ve milletinin huzuru, demokrasisi ve geleceği için hiç tereddüt etmeden, canını ortaya koyan kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, şükranla ve minnetle yad ediyoruz. Allah onlardan razı ve makamları ali olsun.'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.