19 Mayıs 2016 Perşembe 15:28
Ak Parti 2. Olağanüstü Kongresi

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "AK Parti'nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır." dedi.

Kahtalı, AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Başkanlığına adaylığı açıklanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

"Kutlu Yürüyüşe Devam" sloganıyla AK Parti'nin 22 Mayıs'ta Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 2. Olağanüstü Kongresini gerçekleştireceğini anımsatan Kahtalı, "Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin genel başkanlığını yürütüğü süreç içerisinde partinin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli çalışmalar yapmıştır" diye konuştu.

Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı kongrede yeni genel başkana devredeceğini belirterek, "AK Parti'nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır." dedi.

AK Parti kongrelerinin demokrasi şöleni şeklinde geçtiği ifade eden Kahtalı, AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresinin demokrasi şöleni içinde geçmesi için Ankara Arena'da olacaklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da AK Parti'nin değişimlerle ülkede görülmemiş bir siyaset izlediğine değinerek, partinin her değişimde milletin daha çok teveccühünü kazandığını söyledi.

AK Parti'de kendini millete, hizmete adayan bir kadronun mevcut bulunduğunu belirten Çakır, "Bu değişimler milletin takdirini kazandı, alışık olunmayan dönüşümler yaşandı, hizmette hiçbir aksama olmadı. Daha güçlenen bir AK Parti var. Bu dönemde Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak bizlere önderlik etmesi ve kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu, hep birlikte ortaya koymuş olduğumuz hedeflere ulaşmak için hep birlikte elimizden geldiği kadar çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

Ak Parti 2. Olağanüstü Kongresi

Ak Parti 2. Olağanüstü Kongresi

Ak Parti 2. Olağanüstü Kongresi

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.