29 Mayıs 2015 Cuma 18:27
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık incelemelerde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Oktay Taş'dan bina hakkında bilgiler aldı. 

Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü hizmet binasının, eski Türkiye'nin gömüldüğünün yeni Türkiye'nin yükseldiğinin en güzel fotoğrafı olduğunu belirterek, "Eski Türkiye'de çocukları bir odaya sokan, kızlı erkekli tek bir banyoda banyo yapmalarına sebebiyet veren zihniyetinin toprak altına gömüldüğünün en güzel fotoğrafı buradaki binadır. Zihniyetin değiştiğinin en güzel göstergesi de burada çocuklarımıza ve engellilerimize verdiğimiz hizmettir" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmet veren bütün dezavantajlı vatandaşlar için önemli alanlar inşa edildiğini kaydeden Çalık, "Fiziki şartların dışında onun içini dolduracak çok ciddi manada ruhunda değiştiği bir bina inşa ettik" ifadesini kullandı.

2002 yılında sosyal politikalara ayrılan payın 1,2 milyar lira olduğunu hatırlatan Çalık, bu yıl ise bu rakamın 30 milyara yükseldiğini belirtti.

Son Güncelleme: 29.05.2015 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.