26 Haziran 2016 Pazar 16:08
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık'tan Ziyaretler

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, ziyarette, esnaf ve sanatkarların AK Parti'ye büyük destekler verdiğini belirtti.

Bu desteğin yanında AK Parti hükümetlerinin de esnaf ve sanatkara sahip çıktığını aktaran Çalık, şunları kaydetti:

"Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda Halk Bankası aracılığı ile esnafımıza vermiş olduğumuz destekler her defasında artan rakamlarla yaklaşık 750 milyon lira sübvanse edilen kredilerin faiz oranları esnafımız için çok önemli kazanımlardı. Esnaf kızı, esnaf eşi olarak ve kendisi de esnaf olan birisi olarak hep 15 yıllık iktidarımızda esnafımızın hem hükümetimizde hem de meclisimizde sesi olmaya gayret gösterdik. Ama şu anda esnafımızla ilgilenen bir bakanımız var. Gümrük ve Ticaret Bakanımız, Malatya'nın bakanı, dolayısıyla esnafımızla çok daha yakından ilgilenecek ve buradan Türkiye'ye güçlü bir ses verecek. Faizsiz kedilerin ulaşmasında Malatya, Türkiye'ye örnek olan illerden birisi. Bu yıl Malatya'da yaklaşık olarak 38 milyon lira tutarında kullanılan bir bütçe var."

Çalık, kente onkoloji hastanesi de kazandıracaklarını belirterek, yatırımların devam edeceğini vurguladı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise araç geçişi verilen Karahan Tüneli'nin hayırlı olmasını temenni ederek, "AK Parti her konuda başarılı. Bunu seven, sevmeyen hiç kimsede inkar etmez. Gerçekten ülkeye çağ atlattılar." ifadelerini kulandı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de esnafa kısa vadeli bir sicil affı getirilmesini istedi.

Son Güncelleme: 26.06.2016 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.