23 Şubat 2016 Salı 18:23
Ak Parti İstanbul Milletvekili Külünk, Malatya'da

 AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı ziyaret etti.

"Yeni Anayasa ve Başkanlık Sürecindeki Terörün Hedefi" konulu konferans için Malatya'ya gelen Külünk, ziyarette yaptığı konuşmada, Malatya'nın insan ve iktisadi teşebbüs profilinin yüksek olduğunu belirtti.

Malatya'nın bugünkünden daha iyi bir yerde olması gerektiğine inandığını kaydeden Külünk, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin zafer kazanmasında Malatya'nın önemli bir payının bulunduğunu söyledi. Külünk, bu başarıya katkı sağlayan İl Başkanı Kahtalı ve teşkilatı tebrik ederek, "Bu ziyaret tebrik ziyareti ama biz daha yolun başındayız. Yapacak çok işimiz var. Kaybedecek zamanımız yok" dedi.

Kahtalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Partinin kuruluşundan bu yana verdiği hizmetten dolayı Metin Külünk, örnek aldığımız bir kişi. Nice yıllar hem partimize, hem ülkemize hizmet edeceğinden şüphemiz yok" diye konuştu.

Ziyaret dolayısıyla Kahtalı, Külünk'e kayısı hediye etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Külünk, Malatya'da

Ak Parti İstanbul Milletvekili Külünk, Malatya'da

Ak Parti İstanbul Milletvekili Külünk, Malatya'da

Son Güncelleme: 23.02.2016 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.