27 Kasım 2015 Cuma 10:57
AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı:64. Hükümet'in kurulması

 

Kahtalı, yaptığı yazılı açıklamada, Malatya'ya bakanlık verilmesi isteğinin her platformda Malatyalılar tarafından dile getirildiğini, bunun Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kabineyi açıklamasıyla son bulduğunu bildirdi.

19 yıl aradan sonra bir Malatya milletvekilinin bakanlık koltuğuna oturmasının sevinç kaynağı olduğunu belirten Kahtalı, "19 yıllık özlem sona erdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Bülent Tüfenkci’nin Malatya’ya çok faydalı hizmetler yapacağına yürekten inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum. Son yıllarda yaptığı atılımlara adından sıkça söz ettiren Malatya’mızın Allah’ın izniyle sesinin artık daha gür çıkacağına olan inancımız ise tam. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Malatya’nın sorunlarını yakından bilmektedir. Dolayısıyla değerli Bakanımızın şehrimize her alanda katkı sağlayacağı inancındayım. Rabbim kendisini çıktığı bu yolda utandırmasın inşallah" ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya İl Teşkilatından gelen bir isim olan Bülent Tüfenkci’nin önce milletvekilliği ardından da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür eden Kahtalı, şunları kaydetti:

"Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi Malatya’nın bir bakana ihtiyacı vardı. Bu görevi uzun yıllar il başkanlığımızı yapan ve teşkilatımızdan gelen bir ismin üstlenmiş olması bizleri ayrıca mutlu etmiş, bize çifte sevinç yaşatmıştır. Bakanımızın öncülüğünde Malatya’mız, daha güzel çalışmalara imza atacaktır. Özellikle bizlere 19 yıl aradan sonra bu sevinci yaşatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bakanımız, bu yetki ve görevi layıkıyla hizmete dönüştürecektir."

Son Güncelleme: 27.11.2015 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.