01 Mayıs 2016 Pazar 13:53
Ak Parti Malatya Milletvekili Şahin'den Arguvan'a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, partisinin Arguvan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Teşkilatında AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılıç ve partililerce karşılanan Şahin, yaptığı açıklamada, fırsat buldukça halkın yanında olup sıkıntıları dinlediklerini söyledi.

AK Parti olarak hizmet noktasında kendilerine oy verilmiş verilmemiş gibi bir ayrıma gitmediklerini belirten Şahin, her kesimin milletvekili olduklarını ifade etti.

Malatya'nın büyükşehir olması dolayısıyla gereken hizmetlerin tüm ilçelere verildiğini kaydeden Şahin, "Ana muhalefet partisinin temsilcileri bizi ayrımcılıkla suçluyorlar. 'AK Parti köylere hizmet götürmüyor' diyecek kadar bir zafiyet, ön yargı içerisindeler ama insanlarımız görüyorlar. Hamdolsun bize oy versin vermesin bütün köylerimizin emrindeyiz, hizmetindeyiz. Büyükşehrimizin yaptığı yollara bakın. Büyükşehrimizin yaptığı bütün bu projeleri eşit şekilde insanlarımızın huzuruna sunmaya gayret ediyoruz." dedi.

Yoncalı Barajı'ndaki planlı çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Şahin, "2017 yılı sonunda bitmiş olacak. 2018'de sulamaya başlayacaklar. Sulama ihale edilmesi için de proje çalışmaları yapılıyor. Yıl sonuna doğru ihale süreci bitecek. CHP gibi düşünseydik asla ve asla ne baraj ne de yol yapma şansımız olurdu. Alevi'si de Sünni'si de Türk'ü de Kürt'ü de Çerkez’i bizim. İlk kez sosyal devlet olma özelliğini AK Parti dönemlerinde yaşadık. Onun için kimse bize iftira etmesin." diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.05.2016 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.