21 Mart 2016 Pazartesi 17:13
Ak Parti Mkyk Üyesi Çalık:

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, canlı bombanın cenazesini kaldıranların, terör örgütü PKK'ya silah taşıyanların meclisten derhal gönderilmesi gerektiğini, bunun için hukuki süreç neyi gerektiriyorsa onun yapılacağını belirtti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililerle Doğanyol ilçesini ziyaret etti.

Doğanyol İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Çalık, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini, bu dönemde Türkiye'nin birliğine, dirliğine sıkılan kurşunlara karşı tek vücut olunması gerektiğini vurguladı.

Çalık, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin birliğine sıkılan kurşunların karşısında hepimiz göğsümüzü siper etmeye hazırız. Çanakkale'de şehit olan atalarımız ne Kürt, ne Türk, ne Sünni, ne Alevi hiçbir ayrım yapmaksızın bu topraklar için toprağa düşmüş askerlerdi. Bizler kendimizi ne Kürt, ne Türk, ne Sünni, ne Alevi ayrımı yapmaksızın bu vatan, bayrak, toprak için toprağa düşmeye hazır askerler olarak nitelendiriyoruz. Hiç kimse bu birliği bozamayacak ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, bunun için de üzerimize düşen ne gerekiyorsa onu yapacağız. Canlı bombanın cenazesini kaldıranların, terör örgütü PKK'ya silah taşıyanların meclisten derhal gönderilmesi gerekir. Bunun için hukuki süreç neyi gerektiriyorsa o yapılacak."

İlçedeki yatırımlar hakkında da bilgi veren Çalık, Büyükşehir Belediyesi ise Doğanyol Belediyesinin uyumlu çalışma sergilediğini kaydetti.

Son Güncelleme: 21.03.2016 19:22
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiÖznur ÇalıkMKYK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.