10 Nisan 2016 Pazar 09:53
Ak Parti Mkyk Üyesi Ve Malatya Milletvekili Çalık:

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaklaşık 14 milyon liraya mal olacak bir Otistik Çocuklar Okulu'nu Malatya'ya kazandıracaklarını bildirdi.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, beraberinde partili yöneticilerle İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezleri ile İbni Sina Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyareti öncesinde burada eğitim gören çocuklarla sohbet eden Çalık, atölyelerde faaliyet yürüten gençlerle de bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaptıkları görüşmeler sonucu kente yeni bir Otistik Çocuklar Okulu kazandırmak istediklerini anlatan Çalık, şöyle devam etti:

"Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda bu projemiz yatırım programına alındı. Yatırım programında yaklaşık 4 milyon lira bedelle bir okul yapılacaktı. Fakat bu projenin yeterli olmayacağını düşünerek bunun tekrar büyütülmesini talep ettik. 3 katlı, atölyeler, sportif alanlar ve büyütülen fiziki şartlarıyla Malatya'ya yakışan ve uzun süre ihtiyacı karşılayacak bir Otistik Çocuklar Okulu yapalım istedik. Proje revize edilmesi için Milli Eğitim Bakanlığına gönderildi. Bunun içinde görüşmelerimizi yaptık. İnşallah nasip olursa revizyondan sonra ihalesi tamamlanacak ve yaklaşık 14 milyon liraya mal olacak bir Otistik Çocuklar Okulu'nu Malatya'ya kazandıracağız."

Son Güncelleme: 10.04.2016 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.