29 Nisan 2016 Cuma 11:18
Ak Parti Pütürge İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Pütürge ilçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti ilçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantı AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İlçe Başkanı Mikail Sülük, ilçe yönetim kurulu, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kahtalı, toplantıda yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatının her ay tüm ilçelerde düzenli olarak toplantılar yaptığını belirterek, seçimden seçime halkın arasına karışan eski siyasi alışkanlıkların AK Parti ile son bulduğunu kaydetti.

Malatya teşkilatının örnek olduğunu belirten Kahtalı, şöyle devam etti:

"Biz il yönetimimizle, ilçelerimizle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla sürekli saha da olan büyük bir ekibiz. Bu anlamda tüm çalışmalarımızı hazırlamış genel merkezimiz ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'ndan gelecek 'Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi' ile ilgili kararı beklemekteyiz. Ülkemizin kaçınılmaz en büyük gerçeği başkanlık sistemidir. Doğrudan halktan yetkiyi almış bir başkan, hızlı karar mekanizmasının işlediği, kuvvetler ayrılığı ile suistimalin olmayacağı ve hepsinden önemlisi istikrarlı bir ortamın temin edileceği tek sistem başkanlık sistemidir."

Sülük de göreve geldikleri günden buyana halkla iç içe olduklarını ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Son Güncelleme: 29.04.2016 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.