22 Ocak 2016 Cuma 21:53
Ak Parti'den Malatya'da Halk Günü

 AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Terör eylemlerinin sonuna gelene kadar mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi.

Çalık, partisince İl Başkanlığında düzenlenen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi, bazı sıkıntıları ve talepleri not aldı.

Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Öznur Çalık, karnelerini alan öğrencileri kutladı, başarılar diledi.

Diyarbakır'da karne dağıtımı sırasındaki patlamaya dikkati çeken Çalık, kendilerinin birlik beraberlik için çalışırken, birilerinin ülkenin birlik ve beraberliğine ateş etmeye devam ettiğini belirtti. Bu terör saldırılarını şiddetle kınadığını kaydeden Çalık, Türkiye'nin birliğine sıkılmış her kurşunun önüne göğüslerini siper etmeye hazır olduklarını söyledi.

Çalık, şöyle konuştu:

"Evlatlarımızdan, sivillerimizden, polislerimizden ne istiyorsunuz? Terör eylemlerinin sonuna gelene kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Diyarbakır, Sur, Şırnak, Cizre dahil olmak üzere her yerde operasyonlara devam edeceğiz."

- Paralel yapıyla mücadele

Bir basın mensubunun "paralel yapıyla yeterince mücadele edilmediğine dair söylemler olduğu" sorusuna Çalık, "Paralelle mücadele sonuna kadar, kim gelirse gelsin, hangi kurumun başında kim varsa hiç önemli değil. Paralelle mücadele yapılmıyorsa bunun gereği yerine getirilir. Paralelle mücadeleyi Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız ve milletvekili arkadaşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki yetkililerimizle yapmak zorundayız. Kendi içimizde ikinci bir devlet kurmak isteyen paralel örgüt gibi PKK da var. İkisi de terör örgütü" yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.