23 Şubat 2016 Salı 15:43
Ak Partili Vekil Külünk'ten Başkan Çakır'a Ziyaret

 AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakırziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Malatya Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği yetkililerinin daveti üzerine Malatya'ya gelen Külünk, ziyaretteki konuşmasında, Çakır'ın kentte çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, gayretlerinden dolayı tebrik etti.

Malatya'nın Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu dile getiren Külünk, "Bu vesileyle merhum Turgut Özal'ı anmadan geçmek mümkün değil. Bu şehir bana göre Cumhuriyet tarihindeki en önemli çıkışını merhum Özal ile yakalamıştır. Ardından ikinci çıkışı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yakalamıştır. İnanıyorum ki bu çıkışlar artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Çakır da Milletvekili Külünk'e teşekkür ederek, yürüttükleri çalışmalar ve Malatya ile ilgili bilgi verdi.

Çakır, konuğuna kayısı ve kristal kayısı plaketi verdi.

Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 23.02.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.