29 Ocak 2016 Cuma 18:33
Ak Parti'nin Halk Günü Toplantısı

 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Devlet içinde bir takım yapılanmaların, şimdi Doğu ve Güneydoğu'da ellerine silah alıp da onlara destek veren bu paralel yapının piyonlarının, 'onlar ne kadar kan dökerlerse AK Parti'yi başımızdan def ederler' mantığıyla seçimlerde destek verdiğini biliyoruz" dedi.

Şahin, partisince İl Başkanlığının salonunda düzenlenen halk günü toplantısında vatandaşların sorunlarını dinledi, taleplerini aldı.

Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Şahin, bir tek terörist kalmayıncaya dek terörle mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Bu açıdan bir süpürme hareketi yapıldığını kaydeden Şahin, "Bulunmuş oldukları yerlerden, o köstebek çukurlarından inşallah bertaraf edilecek ve def edilecekler" dedi.

Şahin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde muhataplarının halk olduğunu vurgulayarak, terör örgütü PKK ile HDP'nin hiçbir zaman devletin muhatabı olmayacağını söyledi. Şahin, "İnşallah kazıya kazıya sonuna kadar gideceğiz" ifadesini kullandı.

Bölgeyi gelecek yaza kalmadan halktan destek alamayan terör örgütününden temizleyeceklerini belirten Şahin, terörün bitmesiyle beraber yatırımların artacağını söyledi.

- Malatya'daki FETÖ/PDY operasyonu

Milletvekili Şahin, bir gazetecinin Malatya'da önceki gün "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY)" yönelik bir operasyon yapıldığını ve 11 kişinin gözaltına alındığını belirterek, görüşlerini sorması üzerine, "Orada alınanların çoğunu tanıyoruz. Bildiğimiz ticaret erbabı olan kişiler. Hiçbir zaman için Malatya sadece bu ticaret erbaplarından müteşekkil değil, binlerce arkadaşımız var" diye konuştu.

Şahin, şöyle devam etti:

"Devlet içinde bir takım yapılanmaların, şimdi Doğu ve Güneydoğu'da ellerine silah alıp da onlara destek veren bu paralel yapının piyonlarının, 'onlar ne kadar kan dökerlerse AK Parti'yi başımızdan def ederler' mantığıyla seçimlerde destek verdiğini biliyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da devlet içerisinde, devleti bir tarafa itip de orada farklı bir 'öz yönetim' anlayışıyla bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde olanlardan farklı değiller. Onlar kan dökerek yapıyorlar, bunlar sinsi şekilde soruları çalıyorlar, kadrolaşıyorlar, tehdit ve şantajla insanlarımızı dizayn etmeye çalışıyorlar."

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da vatandaşların sıkıntılarını milletvekillerine bire bir ulaştırması için her cuma halk günü toplantısı düzenlediklerini kaydetti.

Ak Parti'nin Halk Günü Toplantısı

Ak Parti'nin Halk Günü Toplantısı

Son Güncelleme: 29.01.2016 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.