12 Eylül 2015 Cumartesi 15:46
Akçadağ'da pansiyon yenileme çalışmalarına başlandı

 Malatya Akçadağ Şehit Alper Güde Teknik Lise Çok Programlı Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu yenileme çalışması yapılıyor.

Okul Müdürü Nurettin Özdoğan,öğrenci pansiyonunun fiziki şartların iyileştirilmesi pansiyonları açısından güzel olacağını söyledi.

Özdoğan, 70'e yakın yatılı öğrenciye hizmet verdiklerini belirterek, "Yatakhaneleriyle, etüt salonlarıyla, hizmet odalarıyla pansiyon bir ev ortamına dönüştürülecek. Böylece yatılı öğrencilerimiz kendilerini evlerinde hissedecek kadar rahat ve konforlu bir ortama kavuşmuş olacaklar. Öğrenciler artık giriş katta ayakkabılarını çıkarıp evlerinde olduğu gibi rahat bir ortamda yaşayacaktır" diye konuştu.

Yenileme çalışmaları kapsamında, modern elbise dolapları, ahşap ranzalar, etüt odalarına okuma kabinleri, koltuklar ve kitaplıklar konulduğunu dile getiren Özdoğan, şunları kaydetti:

"Pansiyon içerisinde çamaşır kurutma odası, ütü odası, kütüphane, mescit ve benzeri sosyal alanlar oluşturulacak. Dinlenme odası dahil olmak üzere tüm birimlerdeki eski koltuk, kanepe, sandalye ve benzeri donatım malzemeleri yenilendi. Pansiyon boyama çalışmaları devam ediyor."

 

Son Güncelleme: 12.09.2015 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.