22 Nisan 2016 Cuma 14:58
Alima Yeni Malatyaspor, Deplasmandan Puanla Dönmek İstiyor

PTT 1. Lig'de deplasmanda oynadığı 15 maçta 6 galibiyeti bulunan Alima Yeni Malatyaspor, yarın Adana Demispor'a konuk olacak.

Ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alan Malatya temsilcisi, Adana Demirspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle alt sıralarda yer alan takımlarla arasındaki puan farkını açan ve play-off için mücadele veren sarı-siyahlılar, kalan maçlardan da en iyi sonuçlarla ayrılarak play-off hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Sezonun ilk yarısında iç sahaya göre deplasmanda daha başarılı performans sergileyen Malatya temsilcisi, aynı başarıyı ikinci yarıda gösteremiyor.

Sarı-siyahlılar sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken, sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 maçtan sadece Vartaş Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldı.

Sarı-siyahlılar, bu sezon deplasmanlarda oynadığı 15 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken, 14 gol attı, kalesinde de 16 gol buldu, 20 puan topladı.

Alima Yeni Malatyaspor, 30. hafta sonunda 40 puanla averajla Samsunspor'un ardından 10'uncu, rakibi Adana Demirspor ise 49 puanla 4. sırada yer alıyor.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda hakem Süleyman Abay'ın yöneteceği Adana Demirspor - Alima Yeni Malatyaspor maçı yarın saat 19.00'da başlayacak.

Son Güncelleme: 22.04.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.