31 Mart 2016 Perşembe 13:18
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Ekibi Basınla Buluştu

 PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un teknik kadrosu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir kafeteryada düzenlenen toplantıya teknik direktör Buz, sportif direktör Ali Ravcı, kulüp müdürü Selçuk Günaydın ve bazı teknik ekip üyeleriyle basın mensupları katıldı.

Burada konuşan Buz, takımla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ligin bitimine 6 hafta kala basın mensuplarıyla kahvaltı yapıp, sohbet etmek amacıyla bir araya geldiklerini dile getiren Buz, zaman zaman sert eleştirilerle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Eleştirilerin seviyeli olması gerektiğini aktaran Buz, kritiğe her zaman açık olduklarını, takımlarını üst seviyelere çıkarmak için bu kritiklerin öneminin farkında olduklarını kaydetti.

Karşılıklı saygının önemine işaret eden Buz, "Birlikte bazı şeylerin yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetim ve teknik heyetin ne kadar önemli olduğunu, diğer taraftan da basının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. O yüzden ayrı ayrı değil birlikte yürümek gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Basın mensuplarının da görevini yerine getirmeye çalıştığını dile getiren Buz, "Basının da bizim yanımızda olması gerektiğini ifade ediyoruz. Bunları üst seviyeye getirdiğimizi zaman çıtamızı yükseğe çekebiliyoruz. Yeni Malatyaspor'un layık olduğu yere gelebilmesi açısından, selameti ve adımını daha ileriye atabilmesi açısından çok önemli. Her şey Yeni Malatyaspor için." dedi.

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.