28 Mart 2016 Pazartesi 16:58
Alima Yeni Malatyaspor'da Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig'in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü sahasında Balıkesirspor'la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından minyatür kale maç oynadı.

Sakatlığı bulunan oyunculardan İrfan Başaran ile Nijerya Milli Takımı'nda olan Okechukwu Godson Azubuike, antrenmana katılmadı. Mehmet Umut Nayir ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Balıkesirspor ile önemli bir müsabaka oynayacaklarını söyledi.

Balıkesirspor'un play-off için mücadele ettiğini vurgulayan Buz, "Onlar da buraya iddialı gelecek. Bizim için önemli bir karşılaşma ve içeride oynayacağız. Bu tür maçlarda puan almak çok önemli. Akıllı hareket edeceksiniz, baskılı oynayacaksınız ama aynı zamanda da dengeli olacaksınız. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İyi hazırlanıp, içerideki maçlarımızı kazanmak istiyoruz." dedi.

Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Buz, şunları kaydetti:

"İki maç kazandığınızda ya da kaybettiğinizde nerede olduğunuzu görüyorsunuz. O nedenle maç maç bakıyoruz. Her şeyden evvel puan almamız gerekiyor. Bunun yanı sıra çok daha iyi bir oyun ortaya koymalıyız. Göreve ilk geldiğimizde 'Buraya kalıcı bir şeyler vermek istiyoruz' demiştik. Günü kurtarmak değil de, Alima Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek ve çıtayı yükseltmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz, ligde kalmak ve sıralamada iyi bir yer edinmek."

Genç oyunculara önem verdiğini belirten Buz, "Bu konuda çok gururluyum. Baktığımız zaman milli takımda bir Ozan Tufan gerçeği var. Gençlerbirliği'ne baktığınız zaman çok gururlandığım arkadaşlarım var. O dönemde altyapıdan aldığımız futbolcular, bugün milli takımlarda oynuyorlar. İnşallah burada da 2-3 genç oyuncumuzu ben olsam da olmasam da Türk futboluna kazandırmak istiyoruz." diye görüş bildirdi.

 

- Guido Koçer: "Puan farkını açmak istiyoruz"

 

Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Guido Koçer ise Denizlispor karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını dile getirdi.

Daha önce puan tablosunun üst sıralarında bulunan takımlara karşı puan aldıklarını hatırlatan Guido Koçer, şöyle konuştu:

"Denizlispor'u da yenmek istiyorduk ama çok kötü bir oyunla oradan puan alamadık. Alt sırada yer alan Denizlispor ile aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyorduk ama olmadı. Tabii onunla da yaşamamak gerekiyor. Önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu karşılaşmayı kazanıp, alt sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Hocam benden skora katkı yapmamı istiyor. Ben de onun için uğraşıyorum."

Son Güncelleme: 29.03.2016 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.