19 Nisan 2016 Salı 20:43
Alima Yeni Malatyaspor'da Hedef Play-off

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Ramazan Kahya, kalan maçlarda ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyup, play-off'u tekrar yakalamak için çabalayacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayan Alima Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Ramazan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında Altınordu'ya 1-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan, play-off için umutlandıklarını belirterek, "Altınordu karşısında galip gelip bu şansımızı iyi kullanmak istiyorduk. Belki çok iyi futbol oynayamadık ama takım olarak iyi mücadele etmeye çalıştık, olmadı. Mağlup ayrıldık, üzgünüz. Sezon başından beri verdiği emekler ve yaptığımız mücadelelerden dolayı bütün takım arkadaşlarımı gerçekten kutluyorum. Şansımız var ama çok fazla yüksek bir şans değil. Tabi ki biz sonuna kadar kovalayacağız. Olursa inşallah play-off oynamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ve bunu gerçekleştirdiklerini dile getiren Ramazan, şöyle devam etti:

"Sezon başında öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı. İlk olarak sağlam ayakta durup, ilerleyen sezonlarda hedefimizi büyütmemiz gerekiyor. Altınordu maçı öncesi 3'te 3 yaparak, üst tarafa yaklaştık. Biz de takım olarak 'play-off şansımız neden olmasın' diye düşündük. Oynadığımız rakipler ortadaydı. Bizim de mücadelemiz ortadaydı. Kalan dört hafta elimizden geleni mücadeleyi ortaya koyup, play-off'u tekrar yakalamak için çabalayacağız."

Ramazan, Adana Demirspor'la derbi niteliğinde bir maç oynayacaklarını anlatarak, "Adana Demirspor zorlu bir ekip. Bu maç bizim için çok önemli. Oraya gittiğimizde elimizden gelen mücadelenin en iyisini vermek durumundayız. İnşallah Adana'dan puan ve puanlarla dönüp, yolumuza daha net bakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.04.2016 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.