21 Nisan 2016 Perşembe 14:33
Alima Yeni Malatyaspor'dan Anlamlı Ziyaret

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz ve bazı futbolcular, engelli çocukların eğitim gördüğü okulu ziyaret etti.

İrfan Buz, futbolcular Mehmet Umut Nayir, Sadık Çiftpınar ve Serhat Ayvaz, merkez Yeşilyurt içesindeki Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, okulda eğitim gören engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Okuldaki sınıfları ve aktivite alanlarını gezen Buz ve futbolcular, öğrencilerin kendileri için hazırladığı gösteriyi ilgiyle izledi.

Öğrencilerle sohbet eden Buz ve futbolcular, daha sonra okulun halı sahasında öğrencilerle kısa süre futbol oynadı.

Buz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir etkinliğe imza attıklarını söyledi. Öğrencilerle güzel bir gün geçirdiklerini anlatan Buz, herkes için iletişimin önem taşıdığını anımsattı.

Futbolcu Mehmet Umut Nayir ise engellilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Onların sevgiye ihtiyaçları var. Elimizden geldiği kadar çocuklara sevgi vermeye çalıştık. Çocukları bir nebze de olsun sevindirdiğimiz için biz de mutlu olduk." dedi.

Okul müdürü Erkan Şimşek de okullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Buz ve futbolculara duyarlılıkları dolayısıyla teşekkür etti.

Daha sonra Şimşek, teknik direktör Buz'a plaket verdi.

Son Güncelleme: 22.04.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.