31 Mart 2016 Perşembe 14:08
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Ali Sakal

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Ali Sakal, "Elimizden geleni yapıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz." dedi.

Ali Sakal, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maçlar için verilen aranın kendileri için çok iyi geçtiğini belirterek, "Önümüzde şimdi iki kritik maç var. Onlara çok iyi hazırlanma fırsatı bulduk. Çalışmalarımızı Balıkesirspor maçını kazanmak yönünde yapıyoruz. Bu zorlu maçı kazanıp bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulmak istiyoruz. İç sahanın vermiş olduğu avantajı da iyi de kullanıp maçı kazanacağız." diye konuştu.

Denizlispor maçını kaybetmelerinin kendileri açısından kötü olduğunu dile getiren Ali Sakal, "Sonuçta böyle maçlar olabiliyor. Aynı performansı sürdürmek diye bir durum yok. İstikrarı sürdürmek çok zor. İnişli ve çıkışlı bir grafik olabiliyor. Bu tüm takımlar için geçerli. Elimizden geleni yapıp bundan sonraki maçlarımıza bakacağız." ifadelerini kullandı.

Önlerinde zorlu maçlar olduğuna değinen Ali Sakal, şunları kaydetti:

"Bizim hedefimiz bulunduğumuz konumdan daha üst sıralarda olabilmek. Maçlar gittikçe zorlaşıyor. İlk 6'yı hedefleyen takımlar var. Süper Lig hedefi olan, düşmemeyi hedefleyen takımlar var. Herkes gösterdiği performanstan daha üstünde performans göstermek istiyor. Biz de elimizden geleni yapıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz."

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.