16 Şubat 2016 Salı 15:13
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Azubuike:

  PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı futbolcusu Okechukwu Godson Azubuike, "Kardemir Karabükspor maçı kırılma noktasıydı. Bundan sonra kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Sarı-siyahlı ekibin orta alan oyuncusu Azubuike, TFF Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor maçından 1-0'lık galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Galibiyet için çok çalıştıklarını ve karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını hatırlatan Azubuike, "Kardemir Karabükspor maçı kırılma noktasıydı. Bundan sonra kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Azubuike, devre arasında takıma yeni katılan arkadaşlarıyla biraz uyum problemi yaşadıklarını ancak bu sıkıntıyı Kardemir Karabükspor galibiyetiyle aştıklarını kaydetti.

Bu hafta deplasmanda Vartaş Elazığspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Azubuike, şöyle devam etti:

"Çok çalışacağız. Vartaş Elazığspor deplasmanına kazanmaya gideceğiz. Daha önce de rakibimizle sahamızda oynamıştık. Şimdi sıra bizde. Kazanmaya gidiyoruz. Kardemir Karabükspor karşısındaki ruhu Vartaş Elazığspor karşısında da devam ettireceğiz. Elazığ'a kazanmaya gideceğiz. Kafa olarak buna hazırız. Galibiyete inanıyoruz."

Öte yandan sarı-siyahlı ekip, deplasmanda Vartaş Elazığspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Azubuike:

Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Azubuike:

Son Güncelleme: 16.02.2016 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.