20 Nisan 2016 Çarşamba 17:28
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Erkan Sekman:

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Erkan Sekman, Adana Demispor deplasmanında kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

Erkan, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, lige erken havlu atmamak adına Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Geçen hafta kendi sahalarında 1-0 kaybettikleri Altınordu mağlubiyetinden dolayı üzgün olduklarını belirten Erkan Sekman, "Kazanmamız gereken bir maçtı ama olmadı. Play-off için son 4 karşılaşmaya daha iddialı girmek istiyorduk. Her şey bitmiş değil, Adana Demirspor maçından 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz." dedi.

Rakiplerinin, şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Erkan, karşılaşmanın çok zor geçeceğini vurguladı.

Adana'ya 3 puan için gideceklerini anlatan Erkan Sekman, "Ligi erken bitirmemek adına kazanmak istiyoruz. Adana Demispor deplasmanında kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız. İnşallah Malatya'ya 3 puanla döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk ve play-off mücadelesinin ligin sonuna kadar süreceğini vurgulayan Erkan, "Lider Adanaspor'u kimse hesaplamıyordu. Hatta 'bu takım düşer' gözüyle bakılıyordu. Malatyaspor içinde herkes bunları söylüyordu. Neyin ne olacağı belli değil. O yüzden kimse kesin konuşmamalı." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.04.2016 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.