29 Mart 2016 Salı 13:38
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Sedat Ağçay:

 PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sedat Ağçay, "Balıkesirspor maçını kazanıp rahat bir nefes almak istiyoruz." dedi.

Sedat, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan 26. haftada Denizlispor karşısında yaşadıkları 2-0'lık mağlubiyetle üzüldüklerini belirtti.

Ligde 27. haftada Balıkesirspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini aktaran Sedat, "İki hafta üst üste sahamızda oynayacağız. Balıkesirspor play-off'u hedefleyen bir takım. Şanlıurfaspor da düşmemek için mücadele ediyor. Biz de son haftalarda içeride iyi oynuyoruz. Balıkesirspor maçını kazınıp rahat bir nefes almak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor, sonucunu da inşallah maçta alacağız. Öncelikli hedefimiz aşağıdan bir basamak daha yukarıya çıkmak." şeklinde konuştu.

Oynadıkça form tuttuğunu ve bu formu da son haftalarda sahaya yansıttığını dile getiren Sedat Ağçay, ilerleyen haftalarda takıma daha da faydalı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 29.03.2016 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.