18 Mart 2016 Cuma 12:43
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Sedat Ağçay  puanla dönmek istiyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, "Denizlispor deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Sedat Ağçay, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligdeki ilk hedeflerinin ligin alt sırasında bulunan takımlarla aralarındaki puan farkını açmak olduğunu söyledi.

Giresunspor maçında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Sedat Ağçay, "Önemli olan galip gelmekti. Bu haftaki maç bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Özellikle Giresunspor maçı öncesi kaybettiğimiz bir Göztepe maçı vardı. Bunu telafi etmek istiyorduk. Sahamızda da son haftalarda iyi bir performans sergiliyorduk. Bunu devam ettirdik. Galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Maç oynadıkça form tuttuğunu dile getiren deneyimli futbolcu, şunları kaydetti:

"Takıma geldiğimde ligin ilk yarısında maç eksiğim vardı. Ayrıca idman eksiğim de vardı. Kampın bitimine 2-3 gün kala takıma geldim. Her futbolcu için geçerli olmayabilir ama ben, oynayarak form tutan biriyim. Bunu da geçtiğimiz maçlarda gösterdim. Bu da o performansın devamıydı. İyi de geçti. İnşallah bundan sonrada böyle devam eder."

Ligde bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Denizlispor maçına da değinen Sedat Ağçay, "Takım olarak iyi bir gidişatımız var. Denizlispor da alt taraftan çıkmak için uğraşıyor. İyi de mücadele eden bir takım. İç sahadaki performansımızı dışarıda da devam ettirirsek inşallah hayırlı bir sonuçla ayrılırız. Denizlispor deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz" diye görüşlerini aktardı.

Son Güncelleme: 18.03.2016 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.