09 Şubat 2016 Salı 13:53
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Yiğitcan Erdoğan Açıklaması

 PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Yiğitcan Erdoğan, üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak için Kardemir Karabükspor maçında en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Devre arasında Balıkesirspor'dan transfer edilen Yiğitcan, TFF Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 2-0 yenildikleri Multigroup Alanyaspor maçına iyi hazırlandıklarını ancak istedikleri oyunu sahaya yansıtamayınca mağlup olduklarını ifade etti.

Mağlubiyetin takım adına kötü olduğunu aktaran Yiğitcan Erdoğan, bu maçı unutup önlerine bakacaklarını kaydetti.

Yiğitcan, son haftalarda aldıkları kötü sonuçların hoş bir manzara oluşturmadığını belirterek, "Moral olarak inanın biz de kötüyüz. Sevindiğimiz tek nokta ise bizim kötü geçirdiğimiz haftayı rakip gördüğümüz takımlar da kötü geçirdi. Bu bize moral oldu. Çalışıp bunun üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Ligde dengelerin çok değişken olduğunu anlatan Erdoğan, "Bu hafta lider Kardemir Karabükspor'u konuk edeceğiz. Bu zorlu maçta tek dezavantajımız moral açısından kötü durumda olmamız. Kardemir Karabükspor'un avantajı ise moralli olmaları. Bu hafta sıkı çalışacağız. Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak için Kardemir Karabükspor maçında en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Rakibimiz yenilemeyecek bir takım değil" değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, ligin 10. haftasında geçirdiği sakatlık sonucu takımdan geri kaldığını hatırlatarak, en kısa zamanda hazır olacağını da sözlerine ekledi.

Öte yandan sarı-siyahlı ekip, sahasında Kardemir Karabüksporla oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Buz yönetiminde gerçekleştirilen idmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra topla çalıştı.

Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Yiğitcan Erdoğan:

Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Yiğitcan Erdoğan:

Son Güncelleme: 09.02.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.