04 Nisan 2016 Pazartesi 14:03
Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcularda Galibiyet Sevinci

 PTT 1. Lig 27. hafta mücadelesinde sahasında Balıkesirspor'u 1-0 yenerek önemli bir 3 puan kazanan Alima Yeni Malatyaspor'da futbolcular galibiyet sevincini yaşıyor.

Defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, karşılaşmada çok iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Sezonun ikinci yarısında sahalarında çok iyi performans sergilediklerini anlatan Çiftpınar, "Güçlü bir rakiple karşılaştık ve iyi mücadele ettik. Çok iyi bir futbol olmayabilir ama mücadelemiz inanılmaz iyiydi. Son dakikalara kadar galibiyeti kovaladık ve golü bulduk." dedi.

Çiftpınar, aldıkları galibiyetle biraz daha rahatladıklarını belirterek, "Balıkesirspor maçını kazanarak alt sıralarla aramızdaki puan farkını daha da açtık. Bundan sonra daha iyi futbol oynayacağımızı düşünüyoruz. Bu güzel futbolla sonuçlarda gelecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın ön liberosu Ali Sakal da zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini aktaran Sakal, "Zorlu bir maç oldu ama sonuçta kazandık. Önemli olan iyi futbolun yanında 3 puanı almaktı." diye konuştu.

Defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan da ligde bulundukları konumdan bir an önce kurtulmak istediklerini anlatarak, bu durumun ne Malatya'ya ne de kendilerine yakışmadığını kaydetti.

Erdoğan, ligde alt sıralardaki takımlarla arayı açıp ondan sonra taraftarların gururlanacağı ve zevk alacağı bir futbol oynamaya çalışacaklarını, sonucun da beraberinde geleceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.