23 Şubat 2016 Salı 12:43
Alima Yeni Malatyaspor'un Kaptanı Vedat Kapurtu:

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Vedat Kapurtu, Adanaspor'u ağırlayacakları maçın zor geçeceğini ancak en iyi şekilde mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Sarı-siyahlı ekibin kalecisi Kapurtu, TFF Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Vartaş Elazığspor maçından 3-0'lık galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kapurtu, iyi oyunlarının sonucunda galibiyetin de beraberinde geldiğini kaydetti.

Karşılaşmayı unutup bu hafta sahalarındaki Adanaspor maçına odaklandıklarını vurgulayan Kapurtu, "Sahamızda galip gelerek hedeflediğimiz doğrultuda kalan maçlarımızı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz" dedi.

 

- "Sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz"

 

Kapurtu, kendileri için rakibin önemli olmadığını belirterek, "Biz mücadelemizin en iyisini sahaya yansıtmak istiyoruz. Tabi rakip dişli olunca maçın önemli bir kat daha artıyor. Adanaspor maçı zor geçecek ancak en iyi şekilde mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını, puanlar kaybettiklerini hatırlatan Kapurtu, şöyle devam etti:

"Çok şükür son iki haftadır kazanıyoruz. Bu ligde her takım birbirini yenebilecek durumda. Bunu her geçen haftada daha iyi görüyoruz. Hedefimiz play-off'u yakalamak ama bir an önce alt sıralardan kurtulup üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Şu an ligde bulunduğumuz konumdan pek mutlu değiliz, daha iyi yerde olmamız gerekiyor. İnşallah ligi de en iyi yerde tamamlayacağız."

Öte yandan, sarı-siyahlı ekip, sahasında Adanaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Son Güncelleme: 23.02.2016 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.