20 Aralık 2015 Pazar 17:59
Anadolu Yıldızlar Ligi basketbol grup müsabakası

 Basketbol Anadolu Yıldızlar Ligi basketbol grup müsabakalarının Doğu Anadolu ayağı Malatya'da düzenlenen müsabakalarla sona erdi.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı organizasyonuyla Atatürk ve Tecde Spor salonlarında gerçekleştirilen müsabakalara Elazığ, Tunceli, Van, Muş, Iğdır, Bingöl, Malatya, Ağrı, Kars ve Tokat'dan gelen kız ve erkek takımları katıldı. 

Müsabakalarda kızlarda, Ağrı, Van, Elazığ, Tunceli, Malatya, erkeklerde ise Elazığ, Van, Iğdır, Malatya, Kars ve Bitlis takımları çeyrek finale yükseldi.

Basketbol Malatya İl Temsilcisi Hasan Ali Epik, gazetecilere yaptığı açıklamada, başarılı bir grup müsabakaları geçirdiklerini belirterek, bir üst tura kalan takımlara başarılar diledi.   

Son Güncelleme: 20.12.2015 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.