17 Aralık 2015 Perşembe 21:39
Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakası

Basketbol Anadolu Yıldızlar Ligi basketbol grup müsabakalarının Doğu Anadolu ayağı, Malatya'da başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya olarak 10 ilden kız ve erkek takım sporcularının katıldığı organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. 

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığınca düzenlenen yarışmanın 3 gün boyunca süreceğini aktaran Fındıklı, "Anadolu Yıldızlar Ligi basketbol grup yarışmaları 17-20 Aralık tarihleri arasında Atatürk ve Tecde Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kız ve erkek takımlarıyla katılım olacak yarışmaya Elazığ, Tunceli, Van, Muş, Iğdır, Bingöl, Malatya, Ağrı, Kars ve Tokat'dan gelen il karmalarından oluşan takımlar katılacak" dedi.

Anadolu Yıldızlar liginin önemli bir organizasyon olduğunu dile getiren Fındıklı, yıldız sporcuları seçmek için ligin önemli bir ortam sağladığını belirtti. Fındıklı, müsabakaların Türk sporuna hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme: 17.12.2015 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.