11 Nisan 2016 Pazartesi 18:03
Anesiad Yönetim Kurulu Başkanı Kılavuz Malatya'da

Anadolu Esnaf ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ali Kılavuz çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Malatya'ya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde bulunmak amacıyla Malatya’ya gelen Kılavuz, beraberinde ANESİAD Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz ve yönetim kurulu üyeleriyle Yeşilyurt Belediye Başkan Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyarette Türkiye'de son yaşanan ekonomik gelişmelerle Malatya iş dünyasını değerlendiren Kılavuz'un, Polat'ın göreve geldiği günden itibaren başarılı hizmetlerde bulunduğunu, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri takdirle karşıladıklarını belirttiği kaydedildi.

Polat'ın ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu anlatarak, ANESİAD’ın sanayici, iş adamı ve esnafları aynı çatı altında birleştiriyor olmasının farklılık ve güzellik olduğunu ifade ettiği aktarıldı.

ANESİAD'ın ahilik kültürünü yayan, bu kültür çerçevesinde hizmetlerini ortaya koyan, çalışmalarını takip ettiklerini değinen Polat'ın, "Malatya sanayi açısından çok sağlam temelli olan bir kent. 2. Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yer kalmadı, 3. OSB'nin kamulaştırılmasıyla ilgili hükümetimiz çok ciddi destek veriyor. Özellikle iş adamlarımız ve sanayicilerimizin Malatya’ya gelip yatırım yapması bizim adımıza büyük önem taşımaktadır." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Konuşmaların ardından Kılavuz'un, Polat’a teşekkür plaketi takdim ettiği bildirildi.

Son Güncelleme: 11.04.2016 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.