30 Kasım 2015 Pazartesi 19:15
Anne Üniversitesi yeni mezunları

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesince yürütülen proje kapsamında açılan Anne Üniversitesi, yeni mezunlarını verdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 50 kişi Anne Üniversitesi Projesi kapsamında ikinci dönem eğitimini tamamladı.

Projenin kapanış töreni İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Naim Akman Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın il dışında olduğunu belirterek, bu nedenle mezuniyet programına katılamadığını kaydetti. Gençay, Çakır adına katılımcılara teşekkür etti. 

Öğrencilerin burada edindikleri bilgileri hayatlarına aktarmalarını isteyen Gençay, "Öğrencilerimizin yaşamlarında küçük de olsa bazı değişikliklerin olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

İnönü Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bünyamin Akdemir de eğitimi düzenleyen Büyükşehir Belediyesi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Öğrenciler adına konuşan Nazife Karagöz, eğitim için Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezine ve İnönü Üniversitesi yetkililerine teşekkür ederek, "Bundan sonraki hayatımız için olaylara karşı farklı bakış açıları kazandık. Hayatımıza yön verme becerisini edindik" açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 30.11.2015 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.