10 Mayıs 2016 Salı 11:38
Anneler Günü

 Malatya Büyükşehir Beleidye Başkanı Ahmet Çakır, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında, anneliğin, karşılıksız ve şartsız bir sevgiye dayanan, almadan veren, sevgisi ve şefkati hiç eksilmeyen, hiçbir değerle kıyaslanmayacak kadar kutsal bir görev olduğunu belirtti.

Anneler Gününün bir gün değil her gün olduğunu belirterek, "Bizleri dünyaya getiren, tüm yaşantısını yavrularına adayan, fedakarlıktan kaçınmayan ailenin temel direği annelerimizi senede bir gün değil, her an, her dakika hatta her saniye saygı ve sevgiyle hatırlamalı, mümkün olduğu kadar onların yanında olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Çakır, bir toplumun değerinin kalitesinin annelerine verdiği değer, ortaya koyduğu saygı ve sevgiyle ölçüldüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Toplumlarda karşılıklı sevgi ve saygı ne kadar gelişir, yayılırsa o kadar mutluluk ve huzur hakim olur. İşte tüm bunların da temelinde, peygamberimizin cennetin ayakları altında olduğunu müjdelediği, annelerimiz yatmaktadır. Yavrularına her dönemde temel eğitimi veren, iyi ve topluma yararlı bir neslin yetişmesinde annelerin emeği tartışılmazdır. Bu nedenle sadece insanlarda değil, tüm canlılar aleminde annelik duygusu kutsaldır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutluyor, saygı, sevgi ve şükranla ellerinden öpüyorum."

Son Güncelleme: 10.05.2016 18:55
Anahtar Kelimeler:
MalatyaAnneler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.