27 Ağustos 2015 Perşembe 17:57
Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, belediye çalışmalarını değerlendirdi

MALATYA - Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Belediyesi işçileriyle düzenlediği toplantıda yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Arguvan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arguvan Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, belediye yönetimi ve personeli tarafından yapılan hizmetleri değerlendiren Kızıldaş, halkın beklediği hizmetleri sunmak ve daha fazla başarı için çok çalışmak gerektiğini belirtti.

Belediyeyi ilçeye her türlü hizmeti ulaştırabilecek aracı, gereci olan bir belediye haline getirdiklerini belirten Kızıldaş, "Bunu bütün belediye personelinin çabası ve özverisiyle gerçekleştirdik. Arguvan’a hizmetleri belediye başkanı olarak görevim olduğu için yapıyorum, memleketim için yapıyorum, Arguvan için yapıyorum. Arguvan’a hizmet etmeyi sevdiğim için yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Kızıldaş, toplantıda belediye çalışanlarının sorunlarını da dinledi. 

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, belediye çalışmalarını değerlendirdi

Son Güncelleme: 27.08.2015 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.